Makelaardij Meesterlijk Goed biedt een uitstekende dienstverlening

Meesterlijk Goed stemt al 15 jaar de dienstverlening af op uw wensen. U kunt rekenen op een eerlijke, duidelijke en betrouwbare bemiddeling. Het makelaarskantoor staat voor korte lijnen en een nuchtere aanpak. Meesterlijk Goed hanteert zeer scherpe courtages voor de aan- en verkoop van huizen en lage tarieven voor taxaties.

Dit kunt u verwachten:

Woning verkopen

Makelaar Anne Kootstra neemt u veel werk uit handen. Hij schat de waarde van uw woning in, weet de markt, bepaalt samen met u de vraagprijs en stelt een verkoopbrochure samen. Het presentatiepakket ( € 350,00 incl. BTW) is standaard: fotosessie door beroepsfotograaf, inclusief presentatie  op funda dmv basisplaatsing en plattegrond zijn dus bij deze prijs inbegrepen.De vervolgstap is het zoeken en vinden van de juiste koper via onder andere verschillende websites. Daarna begeleidt MeesterlijkGoed bezichtigingen, onderhandelt effectief over de beste prijs en vindt zo de geschikte koper. Tot slot legt de makelaar de afspraken vast in een duidelijk koopcontract zonder juridische valkuilen en zorgt voor de overdracht bij de notaris.

We bestaan dit jaar 15  jaar: daarom feest en verlagen de courtage naar hetzelfde niveau als toen we begonnen: 3/4 % dwz. 0,75 Excl. BTW!!!De courtage voor het gehele dienstenpakket is slecht 0,96% incl. btw van de daadwerkelijke verkoopprijs.

Zelf verkopen: “It Selspakket” (€ 995,– inclusief BTW en excl. funda basisplaatsing 3 maanden en fotograaf ) kan afgenomen worden:Na een opnamegesprek  levert de verkoper foto’s (evt. tegen meerkosten door professionele fotograaf) en tekst aan, begeleidt zelf de bezichtigingen. Meedenken, vraagprijs bepalen, onderhandelingen doen en opstellen koopcontract en “back office” zijn voor onze rekening.Geïnteresseerd? Vraag een gesprek aan!

Woning aankopen

Makelaar Anne Kootstra heeft veel ervaring in het onderhandelen over een woningprijs. Hij kan daarom vaak een scherpere prijs bedingen. De huisverkoper heeft een meldingsplicht en tegelijkertijd heeft de koper een onderzoeksplicht naar gebreken. Ook een goede reden om het makelaarskantoor in te schakelen. Maar MeesterlijkGoed doet meer, begeleiding van a tot z:

De courtage bedraagt slechts € 950,00 (vast bedrag) of € 475 plus 15% van het verschil tussen vraag- en koopprijs.

Officieel taxatierapport

Wilt u uw woning verkopen, verbouwen of de waarde ervan weten? Of hebt u een andere woning gekocht en vraagt de bank om een taxatierapport? Neem dan vrijblijvend contact met Meesterlijk Goed op. Makelaar Anne Kootstra stelt officiële taxatierapporten op die geaccepteerd worden door alle Nederlandse geldverstrekkers. De tarieven bedragen voor :

 

 

 

Recent te koop aangeboden

Joost Wiersmaweg 26A
Jistrum
€ 235.000,- k.k.
Optwizel 13-13a
Twijzel
€ 525.000,- k.k.
Foarwei 133
Kollumerzwaag
€ 175.000,- k.k.
Nijewei 2a
Harkema
€ 335.000,- k.k.