Verkocht

Lignelaan 88, Grootegast   € 269.730,- v.o.n.

Met bouw is gestart!!!In het uitbreidingsplan ’t Roblespark te Grootegast,  worden aan de Lignelaan,  zes 2 onder 1 kap woningen gerealiseerd(waarvan 6  verkocht zijn ). De ruime woningen zijn traditioneel gebouwd, in de bouwstijl van de Amsterdamse school en zijn voorzien van een volledig geisoleerde garage/berging. Hierdoor blijft er een grote leefruimte over op de begane grond en is er nog veel ruimte om de indeling te bepalen. De woningen worden exclusief keuken aangeboden. De verdieping is standaard uitgerust met 3 slaapkamers en een badkamer die gepositioneerd is in de opbouw van de voorgevel. De badkamer is volledig uitgerust met (standaard) sanitair en tegels, bij eventuele aanpassing hiervan zal er gewerkt worden met bepaalde stelposten. De woningen worden energiezuinig en duurzaam gebouwd. Ook zijn de woningen volledig klaar voor de toekomst omdat deze gasloos uitgevoerd zullen worden met een efficiënte lucht/water warmtepomp. De onderhoudsarme woningen zijn voorzien van o.a. kunststof kozijnen, zwart verglaasde dakpannen, zonnepanelen en onderhoudsarme gevelbekleding. Door de traditionele bouw (gemetselde binnenspouwwanden, betonvloeren en gasbeton)  is het comfort in de woning hoog. Verwarming door middel van een compleet vloerverwarmingsysteem op de gehele begane grond en LTV-radiatoren op de verdieping
*Royale bouwpercelen variërend in grootte tussen de 459m2 en 498m2.(Koopprijs vanaf € 269730,-- tot € 272325,--)
*Gunstig gelegen achtertuin op het Zuid Westen.
*Achter deze woningen is een brede parkachtige strook groen aangelegd, kenmerkend voor dit uitbreidingsplan.
Vanzelfsprekend is er inspraak in de afwerking, wand/vloertegels, binnendeuren en enkele indelingsvarianten. Uw woonwensen kunnen hier werkelijkheid worden!   *De koopsom is incl. bouw-en grondkosten, overdrachtskosten notaris, GIW garantie en waarborgregeling via Woningborg.
In 't Roblespark kunt u natuurlijk wonen, maar heeft u ook alle voorzieningen dicht bij huis. U stapt uw woning uit en u geniet van de Grootegastermolenpolder, een natuurgebied met onder meer Schotse Hooglanders, weidevogels en herten.Het Westerkwartier in Groningen is een prachtig coulissenlandschap met houtsingels wat uitnodigt voor een wandeling of fietstocht.
Even boodschappen doen? Dan wandelt u in enkele minuten naar het centrum van Grootegast. Ook sportverenigingen, scholen, kinderopvang en andere voorzieningen vindt u op een steenworp afstand. De tennisbanen, en ook een zwembad, vindt U vlakbij in Grootegast.
Daarnaast is de snelweg A7 binnen handbereik en bent u in korte tijd in Groningen, Drachten of andere bestemmingen. Dichtbij is ook het station van Grijpskerk voor de treinverbinding naar Leeuwarden en Groningen.
Bent u geïnteresseerd geraakt? Vraag dan via info@meesterlijkgoed.nl informatie op!

Indeling:

(Basis uitvoering): Begane grond: Voorentree, hal, toilet, meterkast, trapopgang.
straatgerichte Keuken, Royale woonkamer met verbinding naar garage/berging.
1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, volledig uitgeruste badkamer.
2e verdieping: Met vaste trap van de overloop te bereiken met een grote open ruimte. Optioneel in te delen in 2 riante  vertrekken

Omschrijving keuken:
keuze koper: wand/hoekopstelling: naar eigen wens en budget

Keukeninrichting:
keuze koper
Omschrijving sanitair:
toilet en badkamer : volledig uitgerust en afgewerkt met (standaard) inrichting
Type woning Halfvrijstaande woning
Bouwjaar 2019
Perceel oppervlak 459 m2
Inhoud woonhuis 475 m3
Opp. bijgebouwen 20 m2
Woonoppervlakte 125 m2
Energielabel A
Aantal slaapk. 3
Vloertype Beton-hout
Verwarming Warmte pomp: Vloerverwarming en LTV radiatoren
Leeftijd CV
Isolatie Volledig
Bijgebouwen Aangebouwde, geisoleerde garage/berging
Tel. aansluiting Ja
C.A.I. (Kabel) Ja
Tuin vrije achtertuin op het westen
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Aanvaarding In overleg