Verkocht

Dwarsdiep 78, Oldekerk   € 192.400,- v.o.n.

Alle  woningen  zijn in optie!!!In uitbreidingsplan Kroonsfeld ten noorden van Oldekerk  worden 6 halfvrijstaande, geschakelde, energiezuinige woningen gerealiseerd.De woningen worden traditioneel gebouwd, voorzien van o.a.  kunststofkozijnen, mat en zwart verglaasde dakpannen,  zonnepanelen en onderhoudsarme gevelbekleding.Perceelgrootte (zongericht) is ca. 285 m2. Vanzelfsprekend is er  inspraak in afwerking, wand-en vloertegels, binnendeuren en indelingsvarianten.
Koopsom is incl. bouw-en grondkosten, overdrachtskosten notaris en GIW Woningborg
Mogelijke Opties:
*de hal aanpassen met de trapopgang vanuit de hal. * een uitpandige, geïsoleerde bijkeuken. Dit geeft aanmerkelijk meer ruimte in de woonkamer/keuken. *een schuifpui voor rechtstreekse toegang tot het terras * dakkapel ter plaatse van de badkamer: geeft enkele extra mogelijkheden voor een andere indeling van de badkamer *Er is een werk-speel-kinder kamer te realiseren door opdelen van de voorste slaapkamer *Op de overloop naast de trap is ruimte voor een kast *Garage/berging/carport naast/achter de woning Oldekerk -Niekerk De dorpen Oldekerk en Niekerk hebben nog veel voorzieningen , zoals winkels, scholen, en medische zorg. Het zwembad en sportcentrum Eekeburen is een belangrijke sportvoorziening in het Westerkwartier, Gezellig, kindvriendelijk en een ruime mogelijkheid van meerdere takken van sport. Een aanwinst voor de leefomgeving. Plangebied Kroonsveld Het uitbreidingsplan Kroonsveld biedt bouwmogelijkheden voor vrijstaande woningen en ook projectmatige bouw. Het is een heel aantrekkelijk, gevarieerd woongebied. De kavels aan het Dwarsdiep zijn zongericht. De woningen met de voordeur aan de straatzijde, en een oprit en mogelijkheid van parkeren op eigen erf naast de woning. Interesse gewekt, brochure willen ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met 0512-362906 of mail ons!

Indeling:

Diverse indelingsvarianten:

Basisuitvoering: Parterre: Voorentree, hal , toilet, meterkast , straatgerichte woonkamer,trapopgang, half open keuken, inpandige berging met cv, witgoedaansluiting.1e Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer (geheel betegeld) met douchehoek, wastafel.2e Verdieping: middels vlizotrap te bereiken: beloopbare zolder/vliering.

Omschrijving keuken:
--

Keukeninrichting:
optioneel in te delen
Omschrijving sanitair:
wastafel, douchehoek
Type woning Halfvrijstaande woning
Bouwjaar 2018
Perceel oppervlak 285 m2
Inhoud woonhuis m3
Opp. bijgebouwen m2
Woonoppervlakte 120 m2
Energielabel A
Aantal slaapk. 3
Vloertype Tegel
Verwarming vloerverwarming begane grond met radiatoren op de 1e verdieping: Hr combiketel.
Leeftijd CV 0 jaar
Isolatie Volledig
Bijgebouwen Optioneel te realiseren: aangebouwde bijkeuken, vrijstaande aangebouwde garage, carport, tuinhuis
Tel. aansluiting Ja
C.A.I. (Kabel) Ja
Tuin Achtertuin op het Zuiden
Onderhoud buiten Perfect
Onderhoud binnen Perfect
Aanvaarding In overleg